Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Sept Skin Tea® 

Het ontstaan van
SEPT Skin Tea®

Sinds 1998 heb ik een schoonheidssalon ‘La bonne Image’ in Rijen. Naast onze mooie producten en behandelingen die wij in de salon bieden voor huidverbetering werd ik getriggerd om ook iets als ondersteuning te kunnen bieden van binnenuit.

 

Als puber dronk ik al brandnetelthee voor mijn onzuivere huid. Ik geloof dan ook in de heilzame stoffen van thee en kruiden. Deze kennen een zeer lange en interessante geschiedenis. In het oude China ontdekte men dat de bladeren van de theeplant een heilzame en verkwikkende werking hadden. De geneeskrachtige werking van kruiden is in 1e instantie ontdekt door de Egyptenaren.

 

In deze tijd worden mensen zich steeds meer bewust van een gezonde leefstijl. Als theedrinker ben je al supergezond bezig. Thee bevat namelijk veel antioxidanten en polyfenolen; gezonde stofjes die je helpen om gezond en fit te blijven.  
 

Het leek me dan ook mooi om een theelijn te gaan ontwikkelen waarbij de werkstoffen mooi aansluiten bij specifieke huidcondities. Eind 2020 tijdens de Lockdown ben ik hiermee aan de slag gegaan en gestart met de cursus Theesommelier gerelateerd aan gezondheid. 

 

Na deze cursus te hebben afgerond zijn we in contact gekomen met Anne, een ervaren Theesommelier die tevens veel verstand heeft van melangeren. Zij heeft ons bijgestaan in het ontwikkelen van de beste recepten voor melanges van kruiden en thee met als resultaat 7 mooie theeën voor diverse huidcondities onder de naam SEPT Skin Tea®. ‘SEPT’ staat voor de 7 theeën waar we mee gestart zijn, maar ook voor de 7 schoonheden, de 7 chacra´s, rust, voltooing….


Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kop thee die bij jouw huidconditie past?

 

Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee.

Onze thee werkt het beste in kuurverband. Het advies is om 3 koppen thee per dag te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.
 

TIP

Kies voor een zo zuiver mogelijk water (met een lage restwaarde), zodat je zoveel mogelijk profijt hebt van de heilzame stoffen die onze theeën bevatten.
 

 

Enjoy your Beauty Moment! 

 

Marcia