Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Activi-T 

Activi-T

Theemelange op basis van krachtige groene thee (Gunpowder), bamboe en gember. Deze melange werkt ondersteunend bij een slecht doorbloede huid of rokershuid. Gunpowder thee is een Chinese groene thee. De smaak is krachtiger dan de Japanse Sencha thee en werkt verkwikkend. De bladeren zijn tot kleine balletjes gerold om versheid en smaak te behouden. De groene thee heeft een krachtige antioxidant werking en werkt ontstekingsremmend. Bamboe, een belangrijke bron van natuurlijk kiezelzuur wat helpt bij verminderde huidelasticiteit en vroegtijdige veroudering. Gember voor een egalere teint en betere doorbloeding.

 

70 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

90 C°

 

3-4 minuten trekken

 

Bevat cafeïne

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!