Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Cleansi-T 

Cleansi-T

Kruideninfusie op basis van o.a. Paardenbloem, Berkenblad, Boldo en Venkel. Werkt ontgiftend en helpt bij de aanpak van een opgeblazen gevoel. De bittere stoffen van Paardenbloem geven een boost aan de spijsvertering en zorgen voor een goede doorbloeding. Bitterstoffen zorgen ervoor dat er meer maagsap en gal wordt aangemaakt. Hoe meer gal hoe beter je lever zijn werk kan doen. Boldo stimuleert een goede lever- en galfunctie, werkt als antioxidant, ondersteunt de spijsvertering en stimuleert het immuunsysteem. Berkenblad heeft een urineafdrijvende, bloedzuiverende werking en vermindert ophopen van urinezuur. Venkel draagt bij aan een gezonde darmflora. Helpt ondersteunend bij de aanpak van een opgeblazen gevoel.

 

70 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

90 C°

 

3-4 minuten trekken

 

Cafeïnevrij

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!