Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Firmi-T 

Firmi-T

Theemelange op basis van witte thee (Bai Mu Dan), Heermoes en Gynostemma-onsterfelijkheidskruid. Helpt de aanmaak van collageen te stimuleren, geeft energie en draagt bij aan een gezonde en stevigere huid. 

 

Van alle soorten thee die er zijn wordt de witte thee het minste bewerkt en behoudt daarom zijn voedingsstoffen. Witte thee bevat dan ook veel antioxidanten, chlorofyl, mineralen, cafeïne en vele andere goede stoffen die helpen bij het tegengaan van veroudering zoals het voorkomen van rimpels en herstellen van de vochtbalans. Heermoes heeft een samentrekkende werking (door looistoffen) en bevat een grote hoeveelheid silicium (kiezelzuur). Essentieel voor gezonde haren, huid en nagels. Helpt tevens bij mineraaltekorten. 

 

Gynostemma-onsterfelijkheidskruid met een zoete, romige smaak. Bevat veel vitaminen, mineralen en flavonoïden en zou de levensduur van huidfibroblasten kunnen verlengen.

 

70 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

90 C°

 

2-3 minuten trekken

 

Bevat cafeïne

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

 

 

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!