Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Puri-T 

Puri-T

Kruideninfusie op basis van Rooibos, Fenegriek en Goudsbloem. Werkt ondersteunend bij de aanpak van acne en constitutioneel eczeem. Rooibos komt vooral voor in Zuid-Afrika en bevat veel mineralen zoals ijzer, calcium, kalium, koper, magnesium, zink en mangaan die erg gezond zijn, kalmerend werken en zorgen voor een sterker immuunsysteem. Fenegriek werkt antibacterieel en schimmelwerend. Goudsbloem werkt antiseptisch, ontstekingsremmend, verzachtend en wondhelend.

 

100 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

90 C°

 

3-5 minuten trekken

 

Cafeïnevrij

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

 

 

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!