Smooth-T | SEPT Skin Tea®

Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Smooth-T 

Smooth-T

Theemelange op basis van witte thee (Bai Mu Dan), Honingklaver en Rozenblaadjes. Werkt ondersteunend bij de aanpak van couperose en rode vlekjes . Van alle soorten thee die er zijn wordt de witte thee het minste bewerkt en behoudt daarom meer van zijn voedingsstoffen. Witte thee bevat dan ook veel antioxidanten, chlorofyl, mineralen, cafeïne en vele andere goede stoffen die helpen bij het tegengaan van veroudering en verminderen van roodheid. Honingklaver bevat o.a. quercetine (q10) en werkt op de vaatversterking. Rozenblaadjes zijn toegevoegd voor een kalmerend en ontstekingsremmend effect.
 

70 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

90 C°

 

2-3 minuten trekken

 

Bevat cafeïne

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

 

 

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!