Een moment geduld aub...
{{cartCtrl.amount}} items
{{item.amount}}X
{{item.title}}
{{item.price/100 * item.amount | currency:'€'}}
Subtotaal
{{(cartCtrl.total) / 100 | currency:'€'}}
Korting
{{cartCtrl.discount.amount / 100 | currency:'€'}}
Verzendkosten
{{cartCtrl.shipping / 100 | currency:'€'}}
Totaal
{{(cartCtrl.total-cartCtrl.discount.amount+cartCtrl.shipping) / 100 | currency:'€'}}
Afrekenen
SEPT Skin Tea®

SEPT Skin Tea®

Home   /   Webshop   /   SEPT Skin Tea®   /   Stabili-T 

Stabili-T

Theemelange op basis van krachtige groene thee (Gunpowder), Ginseng, Ceylon kaneel en appel. Deze melange draagt bij aan een stabiele bloedsuikerspiegel. Gunpowder thee is een Chinese groene thee. De smaak is krachtiger dan de Japanse Sencha thee en werkt verkwikkend. De bladeren zijn tot kleine balletjes gerold om versheid en smaak te behouden De groene thee heeft een krachtige antioxidant werking en werkt ontstekingsremmend. Ginseng zorgt voor energie, werkt stimulerend op het immuunsysteem en regulerend op de suikerstofwisseling (bevat o.a. zink). Ceylon kaneel (uit Sri Lanka), helpt glucose beter te verwerken, bevat veel chroom wat helpt bij een stabielere bloedsuikerspiegel. Appel is toegevoegd voor de zoetere smaak.

 

100 gram

{{cartCtrl.selectedOption.price/100 | currency}}

Aantal

In de winkelwagen

Zetadvies

1 ½ theelepel per kop

 

90 C°

 

4 minuten trekken

 

Bevat cafeïne

Gebruik

Tijdens een kuur is het advies om per dag 3 koppen thee / kruideninfusie te drinken gedurende een periode van 3 weken. Hierna pak je 1 week rust waarna je de kuur weer kunt vervolgen.

Concept

Het concept van Sept Skin Tea® sluit aan op deze trend en is speciaal ontwikkeld en samengesteld voor een betere gezondheid en een gezonde huid van binnenuit! Het bestaat uit 7 specifieke theeën / kruideninfusies voor verschillende huidcondities die je het beste in kuurverband* kunt gebruiken voor het meest optimale effect. Hoe fijn is het dan ook om te genieten van een gezonde en heerlijke kp thee die bij jouw huidconditie past? Laat je adviseren door jouw Skin Tea Specialist en kies jouw specifieke thee!